Kostnadsfri och konfidentiell hjälp

Om du funderar på, eller har bestämt dig för att starta eget företag eller lättföretag, tveka inte att använda dig av Nyföretagarcentralernas kostnadsfria service och evenemang. Du har även alltid möjlighet till personlig service vid Nyföretagscentrumet. 

Vår service finns till för alla som planerar att bli företagare – studerande, nyutexaminerade, arbetssökande, arbetshavare och dem som funderar på företagsköp. Kundrelationen förutsätter inte att du startar eget företag. Vi kan titta in på det tillsammans, och till slut är det du som gör beslutet. 

Läs mera
Kuvituskuva: myynti ja markkinointi alkavan yrittäjän näkökulmasta

Läs mer

Alla artiklar
 • Nyheter
  22.08.2022

  Trots det fortsatt osäkra ekonomiska läget och situationen i världen grundades nya företag i jämn takt

  Läs
 • Nyheter
  14.02.2022

  Lika många nya företag som före coronapandemin – ”Distansarbete lockade till att bli företagare”

  Läs

Tillsammans för
hållbar företagsamhet

Nätverket av Nyföretagscentrumen omfattar även ett stort antal företag, organisationer samt diverse aktörer inom näringslivet och samhället. De alla binds samman av viljan att hjälpa nya företagare och främja tillkomsten av hållbar företagsamhet i Finland. 

En del av medlemmarna i Nyföretagscentrumen i Finland erbjuder också specialförmån till kunderna av Nyföretagscentrumena. 

Våra samarbetspartner
Kuvituskuva: yrittäjän hyvinvointi

Från bisyssla till heltid?

Vi erbjuder hjälp även till dig som vill öka din verksamhet från bisyssla till heltidsarbete, ändra på bolagsformen eller genomgå ägarskifte.

Bli företagare
Kuvituskuva: työnantajaksi ryhtyminen

Driver du redan eget företag?

Det gör inget fast du redan har startat eget – du är ändå välkommen till Nyföretagarcentralerna. Vi hjälper dig att säkerställa tillväxten och framgångsmöjligheterna för ditt företag även i framtiden.

Regionala centrum
Kuvituskuva: myynti ja markkinointi

Intresserad av lättföretagande?

Som lättföretagare säljer du ditt arbete på liknande sätt som företagare. Det finns flera service att använda sig av, men de är olika och det lönar sig att jämföra dem sinsemellan. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Bli lättföretagare

Boka tid
till företagsrådgivning

Från Nyföretagscentrumen får du kostnadsfri sparring och rådgivning. Det lönar sig att ta nytta av objektiv hjälp från experter genast när du kommer på med idén om att bli företagare!

Klicka dig fram till hemsidan av ditt närmaste Nyföretagscentrum – anmäl dig till företagsamhetsinfon eller boka tid till personlig rådgivning.

Kontakta oss, delta i företagarinfon eller boka tid till rådgivning

Det finns 34 nyföretagscentrum till din tjänst runtom i Finland.

Bläddra i regionala centrum