Maksutonta ja luottamuksellista apua

Kun olet aikeissa perustaa yrityksen tai vasta pohdit, olisiko sinusta yrittäjäksi tai kevytyrittäjäksi, älä epäröi hyödyntää uusyrityskeskusten maksuttomia palveluja ja tapahtumia. Uusyrityskeskuksesta saat halutessasi aina myös henkilökohtaista palvelua.

Palvelumme ovat avoimia kaikille yrittäjyyttä suunnitteleville – opiskelijoille, vastavalmistuneille, työttömille, työssä oleville ja yrityksen ostoa miettiville. Asiakkuus ei tarkoita, että sinun pitää perustaa yritys. Pohditaan sitä yhdessä, päätöksen teet sinä.

Lue lisää
Kuvituskuva: myynti ja markkinointi alkavan yrittäjän näkökulmasta

Lue lisää aiheesta

Kaikki artikkelit
 • Blogi
  03.11.2023 | Sonja Strömberg

  Viisi vinkkiä aloittavan yrittäjän talouteen

  Lue
 • Uutinen
  02.11.2023

  Globaalien markkinoiden energiapuukourayrittäjä Vuoden Uusyrittäjäksi, yleisön suosikiksi haastavan lastensuojelun tuottajat

  Lue
 • Uutinen
  24.10.2023

  Uusyrityskeskukset mukana omistajanvaihdosneuvonnan hakupalvelussa 

  Lue

Yhdessä kestävän
yrittäjyyden puolesta

Uusyrityskeskus-verkostoon kuuluu myös suuri joukko yrityksiä, yhteisöjä sekä erilaisia elinkeinoelämän ja yhteiskunnan toimijoita, joita kaikkia yhdistää halu auttaa alkavia yrittäjiä ja edistää kestävän yrittäjyyden syntymistä Suomeen.

Osa Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäsenistä tarjoaa myös erityisetuja uusyrityskeskusten asiakkaille.

Yhteistyökumppanimme
Kuvituskuva: yrittäjän hyvinvointi

Sivutoimisesta päätoimiseksi?

Uusyrityskeskuksesta saat apua myös, jos kasvatat liiketoimintaasi sivutoimisesta päätoimiseksi, olet vaihtamassa yhtiömuotoa tai olet tekemässä omistajanvaihdosta.

Yrittäjäksi
Kuvituskuva: työnantajaksi ryhtyminen

Onko sinulla jo yritys?

Ei haittaa, vaikka olisit jo perustanut yrityksen – olet tervetullut uusyrityskeskukseen. Autamme varmistamaan, että yritykselläsi on kasvun ja menestymisen mahdollisuudet jatkossakin.

Alueelliset keskukset
Kuvituskuva: myynti ja markkinointi

Kiinnostaako kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on yrittäjämäinen tapa myydä omaa työtä. Palveluja on useita, ne ovat erilaisia ja niitä kannattaa verrata. Autamme valitsemaan sinulle sopivan.

Kevytyrittäjäksi

Varaa aika
yritysneuvontaan

Uusyrityskeskuksesta saat maksutonta sparrausta ja neuvontaa. Puolueeton asiantuntija-apu kannattaa hyödyntää heti, kun idea yrittäjyydestä syttyy!

Klikkaa lähimmän uusyrityskeskuksen sivuille – ilmoittaudu yrittäjyysinfoon tai varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan.

Ota yhteyttä, osallistu yrittäjyysinfoon tai varaa aika neuvontaan

Palveluksessasi on 30 uusyrityskeskusta eri puolilla Suomea.

Selaa alueellisia keskuksia