Från dröm
till affär.

Det finns 30 nyföretagcenter i Finland som erbjuder gratis och konfidentiell företagsrådgivning till alla som är intresserade av entreprenörskap. Tveka inte att använda våra tjänster och evenemang – vi hjälper dig att utveckla din affärsidé till ett lönsamt företag!

Hitta nyföretagcentrum i ditt område

Guide för blivande företagare

Ladda ner Guiden
Ideanappi

Testa din idé med Idéknappen

Testa din idé

Hjälp med affärsverksamhetsplanen

Affärsverksamhetsplanen

Boka tid
till företagsrådgivning

Från nyföretagscentrumen får du kostnadsfri sparring och rådgivning. Det lönar sig att ta nytta av objektiv hjälp från experter genast när du kommer på med idén om att bli företagare.

Kontakta oss, delta i företagarinfon eller boka tid till rådgivning

Det finns 30 nyföretagscentrum till din tjänst runtom i Finland.

Bläddra i regionala centrum

Skulle jag lyckas
som företagare?

Företagande är en kombination av frihet och ansvar. Som företagare bär du ansvaret för ditt arbete och företagarens förpliktelser, men samtidigt får du vara din egen chef. När du bekantar dig med kraven relaterade till företagandet och förbereder dig väl, har du alla möjligheter i världen att lyckas. Affärsidén kan grunda sig på din kompetens, kundernas behov eller du kan köpa ett redan fungerande företag.

Borde jag bli företagare?
Kuvituskuva: tilinpäätös, tilintarkastus, rekisteröinti
Företagsberättelser 16.02.2023

Det exceptionella året ledde till ett behov av stöd bland blivande företagare

Med hjälp av den personliga och avgiftsfria rådgivning som Nyföretagarcentralerna erbjuder grundades nästan 6 200 nya företag 2022. Antalet rådgivningstillfällen samt längden på dessa ökade i…

Läs