19.02.2021

Kääntämisen opiskelija – tule meille harjoittelijaksi

Suomen Uusyrityskeskukset ry:n etsii pieneen organisaatioon ruotsin ja englannin kieltä tai kääntämistä opiskelevaa korkeakouluharjoittelijaa.

Suomen Uusyrityskeskukset ry on Uusyrityskeskusten yhteistyöjärjestö. Missionamme on valmentaa yrittäjyyden unelmista onnistumisia. Verkostoomme kuuluu 30 Uusyrityskeskusta sekä iso joukko yrityksiä, järjestöjä ja yhteisöjä, joita yhdistää halu edistää kestävän yrittäjyyden syntymistä Suomeen. Arvomme ovat luotettavuus, yhdessä onnistuminen ja asiantuntijuus.

Haemme opiskelijaa toteuttamaan ruotsin- ja englanninkieliset nettisivumme. Toimenkuvaasi kuuluu myös muita käännöstehtäviä, kuten PowerPoint -esitysten kääntäminen ruotsiksi ja englanniksi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua muihin viestinnän tehtäviin ja tutustua alkavan yrittäjän neuvontaan sekä järjestön toimintaan.

Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista ruotsin ja englannin kielen sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävä sopii esimerkiksi kääntäjäksi opiskelevalle.

Toivomme, että sinulla on

  • yrittäjämäinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • kokemusta nettisivustojen päivityksestä, mieluiten WordPress-alustalla
  • tarkka ja huolellinen työskentelytapa
  • halu oppia uutta ja olet valmis tarttumaan erilaisiin tehtäviin.

Harjoittelu alkaa mahdollisimman pian ja kestää noin 3 kuukautta. Harjoittelu on palkallinen ja toivomme, että harjoittelija saisi harjoittelutukea. Palkka on 1 400 €/kk. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kalasataman metroaseman lähellä, myös etätyö on mahdollista.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 14.3.2021 sähköpostilla osoitteeseen susanna.kallama@uusyrityskeskus.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Susanna Kallama, puh. 040 587 2445.