Tervetuloa valloittamaan
Yrittäjyyden vuorta!

Yrittäjyyspeliin

Oletko ajatellut, että yrittäjyys voisi olla sinun juttusi? Yrittäminen ei ole niin vaikeaa, kuin olet joskus ehkä kuvitellut. Tärkeää yrittäjyydessä on oma luonteesi ja persoonasi, asenteen voit valita ja kaikki muut asiat ovat opittavissa.

Oletko utelias ja nokkela Looginen Suunnistaja? Vai mielellään muita auttava Joustava Diplomaatti? Tai oletko sittenkin faktoihin tukeutuva Luotettava Puolustaja, vai kenties Rohkea Seikkailija, joka ei pelkää kokeilla uusia asioita?

Ota selvää pelaamalla Yrittäjyyspeliä – kaikista näistä tyypeistä voi tulla hyviä yrittäjiä!

Hyppää siis yrittäjyyden maailmaan ja velhon matkaan!

Yrittäjyyspeli on uusyrityskeskusten, Lahden kaupungin, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n, City as a Service -projektin ja LAB-ammattikorkeakoulun vuonna 2019 yhteistyössä tuottama, nuorille suunnattu matalan kynnyksen peli, jonka avulla voi testata omia ajatuksiaan ja kasvattaa tietämystään yrittäjyydestä sekä yrityksen perustamiseen liittyvistä asioista.

Peli on ns. MVP (minimum viable product) eli versio, jossa kaikkia mahdollisia toiminnallisuuksia ei vielä ole huomioitu. Pelissä ei voi esimerkiksi palata taaksepäin tarkastelemaan jo annettuja vastauksia. Huomaa myös, että jos selaimessasi on päällä aktiivinen käännösohjelma, se sekoittaa pelin tekstit.

Pelin toteutti tuotantotiimi, joka koostui LAB-ammattikorkeakoulun monialaisesta opiskelijaryhmästä. Opiskelijat ovat jo valmistuneet, joten peliä ei enää kehitetä.

Sisältö ja visuaalinen ilme:
Miro Eskelinen, Muotoiilja AMK (Kokemus- ja palvelumuotoilu)
Tiina Hirvanen, Muotoilija AMK (Sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu)
Janika Kemppainen, Tradenomi AMK (Tietojenkäsittely)
Anni Nyberg, Muotoilija AMK (Teollinen- ja brändimuotoilu)
Nita Söyrilä, Tradenomi AMK (Liiketalous)

Tekninen toteutus:
Simo Wesa, Insinööri AMK (Tieto- ja viestintätekniikka)
Kalle Louhimies, Insinööri AMK (Tieto- ja viestintätekniikka)