21.09.2019

Yrityssalosta 30:s Uusyrityskeskus

Uusyrityskeskusten alueellinen palvelutarjonta on laajentunut Yrityssalo Oy:n liityttyä mukaan verkoston jäseneksi. Myös asiantuntijaverkosto vahvistui ohjelmistotalo Visma Solutions Oy:n yritysjäsenyyden myötä.

Uusyrityskeskuksia on nyt täydet 30, kun Yrityssalo Oy päätti liittyä mukaan toimintaan.

Yrityssalo on Salon kaupungin omistama osakeyhtiö, yrittäjyyden palvelukeskus, jonka asiantuntijat ovat kaikkien Salossa toimivien ja Saloon muuttavien yritysten ja myös yrittäjiksi aikovien palveluksessa.

Uusyrityskeskustoiminnassaan Yrityssalo panostaa alkavan yrittäjän neuvontaan, sillä menestyvät yritykset ovat alueen elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn perusta. Salossa voidaan tulevaisuudessakin olla luottavaisin mielin, sillä Uusyrityskeskusten neuvonnan avulla perustetuista yrityksistä on viiden vuoden jälkeen toiminnassa vielä 80 prosenttia, kun kaikista perustetuista yrityksistä toiminnassa on enää vain puolet.

– Uusyrityskeskustoiminta tuo uuden kanavan asiakkaiden tavoitettavuuteen. Myös asiakkaitten käytettävissä olevat yrittäjyysmateriaalit lisääntyvät, kun esimerkiksi Perustamisoppaasta on monia eri kieliversioita, toteaa yritysneuvoja Armi Metsänoja alkaneesta yhteistyöstä iloisena.

Yhteistyö Visma Solutionsin kanssa käynnistyi Netvisor-kampanjalla

Ohjelmistotalo Visman tavoitteena on poistaa liiketoiminnan monimutkaisuutta ja auttaa luomaan yrityksille kasvua älykkäillä pilvipalveluilla. Uuden yrityksen ensiaskeleita Visma Solutions haluaa tukea tarjoamalla taloushallinnon ohjelmisto Netvisorin käyttöön vuodeksi ilman kuukausimaksua. Netvisor-kampanja on jo ehtinyt saavuttaa suosiota alkavien yrittäjien keskuudessa. Kampanja jatkuu vuoden 2019 loppuun asti.

Tuotejohtaja Janne Lyytikäinen Visma Solutions Oy:stä kertoo monen yrittäjän hoitavan taloushallintonsa perinteisellä tavalla.

– Me Vismalla haluamme madaltaa kynnystä, jotta yrittäjä lähtisikin miettimään tulevaa yritystoimintaansa kassavirran kautta. Netvisor-taloushallinto-ohjelmiston avulla yrittäjillä on mahdollisuus totuttautua kassavirtalähtöiseen ajatteluun heti alusta alkaen.

SUK ry:n hallitus hyväksyi Yrityssalon ja Visma Solutions Oyn: jäsenyydet kokouksessaan 12.9.2019.

Lisätietoja:

Susanna Kallama, toimitusjohtaja, Suomen Uusyrityskeskukset ry

puh. 040 587 2445 

susanna.kallama@uusyrityskeskus.fi