30.11.2022

Vahvistusta Suomen Uusyrityskeskusten verkostoon

Työeläkeyhtiö Elo ja Tilitoimisto Capital Oy ovat liittyneet Suomen Uusyrityskeskukset ry:n yhteisöjäseniksi.

Elo haluaa nostaa aloittavien yrittäjien tietoisuutta oman sosiaali- ja eläketurvan merkityksestä

Elo on palveleva työeläkeyhtiö, jonka missiona on tuottaa elämänmittaista turvaa asiakkailleen. Elo on yrittäjien YEL-vakuuttamisen markkinajohtaja ja sillä on vahva kokemus aloittavien ja kasvavien yritysten työeläkevakuuttamisesta. Elo haluaa auttaa kaikenkokoisia ja kaikissa yritystoiminnan vaiheissa olevia yrittäjiä ja yrityksiä onnistumaan.

Uusyrityskeskusten verkostoon Elo liittyi, koska se haluaa omalta osaltaan olla tasoittamassa tietä yrittäjyyden alkutaipaleella ja nostaa aloittavien yrittäjien tietoisuutta oman sosiaali- ja eläketurvan merkityksestä.

– Suomi elää yrittäjyydestä. Me Elossa pidämme huolta, että Suomessa on hyvä elää, tehdä töitä ja yrittää. Tarjoamamme YEL-vakuutus on yrittäjän sosiaali- ja eläketurvan perusta. Olemme yrittäjän rinnalla myös, kun työntekijöiden palkkaaminen tulee ajankohtaiseksi, sanoo Työeläkeyhtiö Elon markkinointijohtaja Joni Tikkanen.

Tilitoimisto Capital edustaa tulevaisuuden tilitoimistoa olemalla yritysten strateginen kasvun kumppani

Tilitoimisto Capitalille uusyrittäjyys ja alkavat yrittäjät merkitsevät yhteiskunnan tukipilarina olevan yrityskentän vahvistumista. Capitalissa halutaan tukea kestävän yrittäjyyden syntymistä sekä mahdollistaa suomalaisen osaamisen kasvua niin kotimaassa kuin maailmalla.

– Me olemme Tilitoimisto Capitalissa sitä mieltä, että jokaisella yrittäjällä tulisi olla parhaat työkalut ja osaajat avuksensa heti yritystoiminnan alkaessa. Uskomme yhdessä onnistumiseen ja meille tämä tarkoittaa vuoropuhelua asiakkaan kanssa ja tukemista strategisena kumppanina, sanoo Tilitoimisto Capital Oy:n osakas Joakim Behl.

Tilitoimisto Capitalille erityisen tärkeä kohderyhmä on uudet yritykset, jotka pyrkivät vakiinnuttamaan toimintansa sekä sellaiset, joiden strategiana on liiketoiminnan kasvu.

Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Piia Malmberg nostaa jäsenyyksissä esiin myös yhteiskuntavastuun.

– Olemme todella iloisia siitä, että jäsenemme kantavat omalta osaltaan myös yhteiskuntavastuuta ja haluavat tarjota asiantuntemustaan verkostomme käyttöön. Aloittavat yrittäjät ansaitsevat kaiken mahdollisen tuen, jotta Suomeen saadaan syntymään elinkelpoisia ja kannattavia yrityksiä.

Lisätietoja:
Suomen Uusyrityskeskukset ry, toimitusjohtaja Piia Malmberg
piia.malmberg@uusyrityskeskus.fi, puh. 044 0309 850

Työeläkeyhtiö Elo, Työeläkeyhtiö Elo, markkinointijohtaja Joni Tikkanen
joni.tikkanen@elo.fi, puh. 040 838 0822

Tilitoimisto Capital Oy, osakas Joakim Behl
joakim.behl@tilitoimistocapital.fi, puh. 045 1544 866