13.03.2024

Suomen Uusyrityskeskukset ry:ssä avoinna olleet tehtävät on täytetty

Verkostokoordinaattorin ja yrittäjyysasiantuntijan tehtävät herättivät ilahduttavan paljon kiinnostusta ja kumpaankin tehtävään tuli noin 100 työhakemusta. Tiimi on nyt täydentynyt kahdella uudella osaajalla: Laura Liiber aloitti verkostokoordinaattorina 12.1. ja Sofia Prami yrittäjyysasiantuntijana 20.2.2024.

Koulutukseltaan Laura ja Sofia ovat tradenomeja. Laura on aiemmin työskennellyt niin yrittäjyyden, viestinnän kuin markkinoinnin parissa. Sofialla puolestaan on vahva osaaminen laatuasioissa, ja hän on myös itse toiminut yrittäjänä.

Lauran vastuulla on yhteistyökumppanuuksien kehittäminen, tapahtumien järjestäminen sekä ulkoinen viestintä. Sofian tehtävät painottuvat projektinomaisesti valtakunnallisten konseptien sekä laatujärjestelmän kehittämiseen. 

– Jäsentyytyväisyytemme on ollut nousussa ja vahvistamme näillä rekrytoinneilla Uusyrityskeskuksille ja yhteistyökumppaneille suunnattuja jäsen- ja viestintäpalveluita, jotka ovat toimintamme keskiössä. Lämpimästi tervetuloa töihin, Laura ja Sofia!

Suomen Uusyrityskeskuksissa työskentelyä jatkaa myös verkostokoordinaattori Anna Laaksonen, joka vastaa sisäisestä viestinnästä, koulutuswebinaareista sekä hallinnollisista tehtävistä. Toimitusjohtaja Piia Malmbergin vastuulla on muun muassa edunvalvonta ja vaikuttaminen.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Sofia Prami, Piia Malmberg, Laura Liiber, Anna Laaksonen