26.08.2022

Smartum Oy mukaan Uusyrityskeskusten verkostoon

Verotuettuja hyvinvointietuja tarjoava Smartum Oy on liittynyt Suomen Uusyrityskeskusten verkostoon. Smartumlaiset haluavat olla mukana luomassa menestymisen edellytyksiä yrittäjätaipaleen alusta alkaen.

Smartum Oy on 1990-luvun puolivälissä perustettu suomalainen perheyritys, jossa oivallettiin työkyvyn ja hyvinvoinnin nousevan sekä pienten että suurten yritysten tavoittelemaksi kilpailutekijäksi. Siksi smartumlaiset haluavat olla mukana luomassa menestymisen edellytyksiä uusille yrittäjille kannustamalla heitä huolehtimaan niin omasta kuin työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoamalla tähän vaivattomat ja kustannustehokkaat ratkaisut.

– Hyvinvointi on myös alkavien yrittäjien oikeus, ei pelkästään suurten organisaatioiden, muistuttaa asiakkuusjohtaja Kalle Lehtinen Smartumilta.

Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Piia Malmberg iloitsee uudesta jäsenestä.

– Olemme iloisia saadessamme Smartumin jäseneksemme ja läheiseksi yhteistyökumppaniksi uusyritystoimintaan. Heidän tarjoamansa ratkaisut kiinnostavat laajalti uusia yrityksiä sekä muita verkostomme jäseniä.

Smartumin etuvalikoimaan kuuluu liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, työmatka-, hieronta- ja lounasetu. Kaikki edut ovat joko kokonaan tai osittain verovapaita. Smartumin valtakunnallinen kumppaniverkosto koostuu yli 30 000 yrityksestä, joissa maksun voi kuitata nopeasti ja helposti joko sähköisesti tai perinteisillä seteleillä.

Lisätietoja:
Suomen Uusyrityskeskukset ry, toimitusjohtaja Piia Malmberg
piia.malmberg@uusyrityskeskus.fi, puh. 044 0309 850