09.09.2021

Rastor-instituutti ja Merit Software mukaan Suomen Uusyrityskeskusten verkostoon

Rastor-instituutti ry ja Merit Software Oy ovat liittyneet Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäseniksi. Yhteistyössä koulutus- ja urapalveluja tuottavan Rastor-instituutin kanssa kannustetaan tuoreita yrittäjiä pitämään huolta tärkeimmästä pääomastaan, osaamisesta. Sähköistä taloushallinnon ohjelmistoa tarjoavan Merit Softwaren kanssa haluamme viestittää alkaville yrittäjille, miten tehokasta on hoitaa yrityksen hallintoa alusta asti sähköisten työkalujen avulla.

Kouluttautuminen takaa yrittäjän kilpailukyvyn

Koulutus- ja urapalvelujen asiantuntija, Rastor-instituutti, haluaa olla mukana varmistamassa suomalaisen yrittäjän kilpailukyvyn. Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäsenenä Rastor-instituutti tarjoaa valtakunnallisesti käytännönläheisiä valmennus- ja koulutuspalveluita yrittäjille sekä yritysneuvontaa tarjoaville organisaatioille.

– Edistämme kestävää yrittäjyyttä vahvistamalla uusia kasvumahdollisuuksia liiketoimintaan sekä henkilökohtaiseen osaamisen kehittämiseen, kiteyttää Rastor-instituutin toimitusjohtaja Toni Berkowits.

Rastor-instituutin liittyminen Uusyrityskeskusten verkostoon ilahduttaa Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtajaa, Susanna Kallamaa:

– Osaamisen kehittämisen merkitys työelämässä kasvaa koko ajan. Oma osaaminen on yrittäjän tärkeintä pääomaa, josta kannattaa huolehtia. Rastor-instituutti on perinteikäs ja vahva toimija ja olemme iloisia, että saamme sen mukaan verkostoomme.

Sähköinen taloushallinto tekee kirjanpidosta vaivattomampaa

Sähköiset kirjanpito-ohjelmistot ovat tehneet kirjanpidosta yksinkertaisempaa ja automaattista. Merit Softwaren tarjoama Merit Aktiva on yksi näistä kirjanpito-ohjelmistoista ja se on suunniteltu nimenomaan yrittäjien tarpeita ajatellen. Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäsenenä ja yhteistyökumppanina Merit Software Oy tukee aloittavia yrittäjiä tarjoamalla heille helpon ja edullisen taloushallinnon ohjelmiston.

– Tiedämme, että aloittavien yritysten kassavirta on aluksi pientä, minkä vuoksi tarjoamme Merit Aktiva kirjanpito-ohjelmistomme maksutta kaikille aloittaville yrityksille vuoden ajan sekä ilmaisen ohjelmistokoulutuksen. Ohjelmistomme on helppokäyttöinen, joten jokainen oppii käyttämään sitä, kertoo asiakas- ja toimialapäällikkö Annamari Havukainen Merit Software Oy:stä.

Suomen Uusyrityskeskukset ry:ssä nähdään hyvänä, että yrittäjille on tarjolla sähköisiä työkaluja yritystoiminnan pyörittämiseen.

– Sähköinen taloushallinto on osa yritystoiminnan digitalisaatiota. On toivottavaa, että tämä näkökulma on mukana heti yritystä perustettaessa. Ja on tärkeää, että verkostomme voi tarjota tähän erilaisia vaihtoehtoja ja työkaluja, toteaa Susanna Kallama.

Lisätietoja:

Suomen Uusyrityskeskukset ry, toimitusjohtaja Susanna Kallama
susanna.kallama@uusyrityskeskus.fi, puh. 040 587 2445