23.06.2022

Piia Malmberg on Suomen Uusyrityskeskukset ry:n uusi toimitusjohtaja

Suomen Uusyrityskeskukset ry on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi Piia Malmbergin. Nykyinen toimitusjohtaja Susanna Kallama siirtyy syksyllä Arvo-liiton toimitusjohtajaksi.

Piia Malmberg, 36, siirtyy Suomen Uusyrityskeskukset ry:hyn Kuulo-Auris Oy:stä, jossa hän on ollut toimitusjohtajana vuodesta 2019 lähtien. Malmbergin koulutustausta on monipuolinen. Hän on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri ja on lisäksi opiskellut yrittäjyyttä ja johtamista eri yliopistoissa, valmistuen lähitulevaisuudessa yrittäjyyden diplomi-insinööriksi.

– Uusyrityspalveluilla on suuri merkitys yrittäjyyttä suunnittelevalle yksilölle, mutta myös yhteiskunnalle. Yrittäjyyden alkuvaiheen neuvontapalveluihin panostaminen ja niiden kehittäminen on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin elinkelpoisina ja kasvavina yrityksinä. Odotan siis todella innokkaasti uutta tehtävääni ja mahdollisuuksia edistää yrittäjyyden syntymistä Suomeen, iloitsee vasta valittu toimitusjohtaja Piia Malmberg.

Malmberg aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä 16.8.2022. Valinnasta päätti Suomen Uusyrityskeskukset ry:n hallitus kokouksessaan 21.6.2022.

– Saimme ilahduttavan määrän kyvykkäitä hakijoita – lähes kuusikymmentä hakijaa kiinnostui paikasta. Piia valikoitui tehtävään monipuolisen taustansa myötä. Koulutus ja aiempi kokemuspohja antavat hyvät edellytykset johtaa laadukasta uusyrityspalveluiden kehittämistyötä. Arvostimme valinnassa verkostojohtamisen ja innostamisen vahvuuksia, kertoo Suomen Uusyrityskeskukset ry:n hallituksen puheenjohtaja Anssi Kujala.

Lisätietoja:

Anssi Kujala, hallituksen puheenjohtaja, puh. 0400 567 925, anssi.kujala@skal.fi

Piia Malmberg, toimitusjohtaja (16.8. lähtien), puh. 044 0309 850