17.12.2020

OP ja Musiikkiluvat jäseniksi Suomen Uusyrityskeskukset ry:lle

OP ja GT Musiikkiluvat Oy ovat liittyneet Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäseniksi. Jäsenten kanssa tehtävä yhteistyö rikastuttaa alkaville yrittäjille annettavaa yritysneuvontaa Uusyrityskeskuksissa.

”Haluamme olla auttamassa uusia yrittäjiä sujuvaan starttiin”

OP on asiakkaidensa omistama yritys, jonka toimialueena on koko Suomi. Asiakasyritysten menestys on OP:n menestyksen edellytys, minkä vuoksi OP tahtoo tarjota asiantuntevat neuvot sekä kattavat talouden palvelut yritysten avuksi kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.

OP:n pk-yritysasiakkaista vastaava johtaja Heikki Peltola on tehnyt yhteistyötä Uusyrityskeskuksen kanssa toimiessaan aiemmin OP Helsingissä. Hän uskoo, että Uusyrityskeskuksen tarjoamat palvelut ovat merkittävä apu yrittäjäuran alkuvaiheessa.

– Olen henkilökohtaisesti päässyt todistamaan, miten Uusyrityskeskuksen neuvonnan ja sparrauksen piirissä olleiden yritysten tulevaisuudennäkymät ovat paremmat kuin niiden, jotka eivät ole vastaavaa tukea saaneet. Haluamme osaltamme olla auttamassa uusia yrittäjiä sujuvaan starttiin ja sitä kautta menestyksekkääseen yritystoimintaan, Peltola toteaa.

Taustamusiikki rikastuttaa asiakaskokemusta ja vahvistaa brändiä

GT Musiikkiluvat Oy on Gramexin ja Teoston yhteisyritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2016 lähtien. Yritys vastaa taustamusiikkilupien myynnistä, markkinoinnista, laskutuksesta ja asiakaspalvelusta. Kerätyt lupamaksut tilitetään täysimääräisinä tekijänoikeusjärjestöjen kautta musiikin tekijöille ja esittäjille.

 Yritys tahtoo auttaa niin alkavia kuin kokeneempiakin yrittäjiä taustamusiikin käytössä.

– Taustamusiikin suunnittelu ja käyttö ovat olennaisia asioita asiakaskokemuksen rikastuttamisessa ja brändin vahvistamisessa yritystoiminnan kaikissa vaiheissa. Me haluamme olla mukana nykypäivän trendeissä ja olla osana rakentamassa niitä sekä uusille että jo kokeneemmillekin yrittäjille, kertoo toimitusjohtaja Harri Kaasinen.

Yhteistyö Uusyrityskeskusten kanssa mahdollistaa tiedon välittämisen musiikkiluvista ja yrityksen tarjoamasta suunnitteluavusta alkaville yrittäjille.

– Suomen Uusyrityskeskukset tekee merkittävää työtä mahdollistaen sujuvan alkutaipaleen yrittäjyydelle. Me Musiikkiluvilla haluamme olla omalta osaltamme mukana auttamassa uusia yrittäjiä menestymään, Kaasinen toteaa.

Lisätietoja:

Suomen Uusyrityskeskukset ry
Susanna Kallama, toimitusjohtaja
puh. 040 587 2445
susanna.kallama@uusyrityskeskus.fi

OP
Heikki Peltola, pk-yritysasiakkaista vastaava johtaja
puh. 010 25 56466
heikki.peltola@op.fi

GT Musiikkiluvat Oy
Harri Kaasinen, toimitusjohtaja
puh. 0400 2525 50
harri.kaasinen@musiikkiluvat.fi