12.04.2023

Mikro- ja yksinyrittäjät ry liittyy uusyrityskeskusten yhteisöjäseneksi

Vuonna 2022 perustetun yhdistyksen tavoitteena on edistää mikro- ja yksinyrittäjyyttä Suomessa, sekä parantaa mikro- ja yksinyrittäjien toiminnan edellytyksiä.

Yhdistys pyrkii nostamaan mikro- ja yksinyrittäjien näkyvyyttä yhteiskunnallisessa ja julkisessa keskustelussa sekä edistää toiminnallaan mikro- ja yksinyrittäjien vaikutusmahdollisuuksia yhteiskunnallisessa ja poliittisessa päätöksenteossa. Lisäksi yhdistys tarjoaa jäsenilleen mm. neuvontapalveluja.

– Olemme todella iloisia yhteistyökumppanuudesta. Meillä on jäseniä valtakunnallisesti ympäri Suomen, joista iso osa on aloittavia ja uusia yrittäjiä. On todella hienoa, että voimme jatkossa ohjata heitä luontevasti uusyrityskeskusten erinomaisten palveluitten ja neuvonnan pariin ja tehdä yhteistyötä yksin- ja mikroyrittäjien eteen, sanoo Mikro- ja yksinyrittäjien puheenjohtaja Liisa Hanén.

Myös uusyrityskeskuksissa ollaan ilahtuneita uudesta yhteistyökumppanuudesta.

– On erinomaista saada Mikro- ja yksinyrittäjät ry yhteistyökumppaneidemme joukkoon. Valtaosa alkavista yrittäjistä on nimenomaan yksinyrittäjiä, joten on tärkeää edistää heidän asioitaan ja asemaansa yhteiskunnassa, toteaa toimitusjohtaja Piia Malmberg.

Suomen Uusyrityskeskukset ry on kattojärjestö 30 paikalliselle ja alueelliselle uusyrityskeskukselle, jotka antavat maksutonta asiantuntijaneuvontaa kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Uusyrityskeskuksissa käy joka vuosi noin 14 000 uutta asiakasta. Uusyrityskeskusten neuvonnan tuella perustetuista yrityksistä yli 80 % on toiminnassa vielä 5 vuotta perustamisensa jälkeen.  

Lisätietoja:
Ville Blom, Kumppanuudet ja hankkeet
Suomen Uusyrityskeskukset ry
040 7237767
ville.blom@uusyrityskeskus.fi