28.01.2021

K-S Yritysideasta Keski-Suomen Uusyrityskeskus

Suomen Uusyrityskeskukset ry on saanut uudeksi jäsenekseen Keski-Suomen Yritysidean, joka tarjoaa yrityksen perustamisneuvontaa Keski-Suomen alueella. Tällä hetkellä neuvontapalvelun piirissä ovat Jyväskylän, Hankasalmen, Joutsan, Konneveden, Laukaan, Toivakan ja Uuraisten, asukkaat. 

K-S Yritysidea tarjoaa tuttuja laatuperiaatteiden mukaisia Uusyrityskeskus-palveluja, kuten liikeidean arviointia ja tukea idean kehittämiseen, apua kannattavuuden selvittämiseen sekä neuvoja perustamistoimiin. Asiakkaita palvelevat kokeneet yritysneuvojat Eija Broman, Marja Heinistö ja Hanna Ojanperä.  Toimintaa johtaa yrityskehitysasiantuntija Petrikki Tukiainen.

K-S Yritysidean palvelujen tuottajana toimii koulutuskuntayhtymä Gradia. Yritysneuvontaan tulevat asiakkaat pääsevät perustamisneuvonnan lisäksi hyödyntämään Gradian kattavaa kehittämis- ja koulutuspalveluiden tarjontaa sekä palkittua yrittäjyyden ekosysteemiä. Asiakkaan osaamista voidaan tukea esimerkiksi yrittäjän ammattitutkinnon tai useiden yksittäisten tutkinnon osien avulla.

– Kehitämme parhaillaan neuvontatyön osaksi uudenlaisia työkaluja. Haluamme tukea jokaista yrittäjäksi aikovaa käynnistämään liiketoimintasuunnittelun rinnalla henkilökohtaisen oppimisprosessin oman yrittäjyysosaamisen kehittämiseksi. Tärkeää on myös herättää asiakas tarkastelemaan omaa yrittäjäpersoonaa ja esim. itsensä johtamisen valmiuksia, korostaa Tukiainen.

Keski-Suomessa Uusyrityskeskus-neuvontaa on aikaisemmin tarjonnut Keski-Suomen Uusyrityskeskus ry, jonka toiminta päättyi vuonna 2020.

– Uusyrityskeskuksella on vahvat juuret Keski-Suomessa ja on hienoa, että Uusyrityskeskus-toiminta jatkuu alueella. Palvelujen tuottaja, koulutuskuntayhtymä Gradia, poikkeaa taustaltaan muista Uusyrityskeskuksista. Uskon, että se vahvistaa verkostoamme erityisesti osaamisen kehittämisen näkökulmasta, iloitsee Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Susanna Kallama.

Lisätietoja:

Petrikki Tukiainen, yrityskehitysasiantuntija
K-S Yritysidea
puh. 040 341 5850
petrikki.tukiainen@gradia.fi

Susanna Kallama, toimitusjohtaja
Suomen Uusyrityskeskukset ry
puh. 040 587 2445
susanna.kallama@uusyrityskeskus.fi