06.04.2023

Holvi mukaan uusyrityskeskusten yhteistyöverkostoon

Taloudenhallinnan palveluita yksinyrittäjille ja pienyrityksille tarjoava Holvi on liittynyt Suomen Uusyrityskeskukset ry:n yhteisöjäseneksi ja yhteistyökumppaniksi.

Holvi on perustettu vuonna 2011 Helsingissä, ja sillä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Yhtiö on saanut alkunsa halusta tehdä yrittäjän arjesta yksinkertaisempaa. Palvelun ytimessä on täysin digitaalinen yritystili ja siihen liitetyt työkalut: maksukortit, laskutus, verkkokauppa ja kirjanpidon valmistelu. 

– Olemme Holvilla iloisia, että voimme toimia yhteistyössä uusyrityskeskusten kanssa, sillä me molemmat haluamme toimia tukena ja apuna uuden yrittäjän kasvutarinan luomisessa, toteaa toimitusjohtaja Tuomas Toivonen.  

Uusyrityskeskuksissa alkavaan yhteistyöhön suhtaudutaan innostuneesti.  

– On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Holvin kanssa. Uusyrityskeskusten asiakkaat päätyvät usein erilaisten laskutuspalveluiden ja yritystilien käyttäjiksi erityisesti osa-aikaisen yrittäjyyden ja kevytyrittäjyyden voimakkaasti lisääntyessä, sanoo toimitusjohtaja Piia Malmberg

Holvi täydentää palveluvalikoimallaan ja asiantuntemuksellaan uusyrityskeskusten vahvaa valtakunnallista kumppaniverkostoa. Lisäksi Uusyrityskeskusten maksuttomien neuvontapalveluiden asiakkaat saavat yhteistyön ansiosta 50 % alennuksen Holvi Pro -tilin kiinteästä kuukausimaksusta.  

Suomen Uusyrityskeskukset ry on kattojärjestö 30 paikalliselle ja alueelliselle uusyrityskeskukselle, jotka antavat maksutonta asiantuntijaneuvontaa kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Uusyrityskeskuksissa käy joka vuosi noin 14 000 uutta asiakasta. Uusyrityskeskusten neuvonnan tuella perustetuista yrityksistä yli 80 % on toiminnassa vielä 5 vuotta perustamisensa jälkeen.  

Lisätietoja:
Ville Blom, Kumppanuudet ja hankkeet
Suomen Uusyrityskeskukset ry
040 7237767
ville.blom@uusyrityskeskus.fi