04.02.2022

Hoivapalveluketju Alina ja ohjelmistotalo SKJ Systems Oy liittyivät Suomen Uusyrityskeskusten verkostoon

Hoivapalveluita tarjoava ketju Alina sekä Jeemly-kassaratkaisua tuottava ohjelmistotalo SKJ Systems Oy ovat liittyneet Suomen Uusyrityskeskukset ry:n yhteisöjäseniksi.

Sote-alan yrittäjyys yleistyy – ”Franchising on yksi tapa vastata alan suuriin haasteisiin”

Alina on franchising-ketju, joka tuottaa kotisairaanhoito-, hoiva- ja kotityöpalveluita sekä lapsiperheiden kotipalveluita. Ketjussa on lähes 40 yritystä ympäri Suomea ja ketju kasvaa vuosittain noin viidellä uudella yrittäjällä. Alina on osa pohjoismaista hyvinvointikonserni Norlandiaa.

Uusyrityskeskusten kanssa tehtävän yhteistyön tavoitteena on kasvattaa ketjua.

– Suomen Uusyrityskeskusten kautta Alina tavoittaa yrittäjyydestä kiinnostuneita henkilöitä laajemmin. Yhteistyöstä saamme boostia yrittäjärekrytointiin ammatillisuuden ja monipuolisuuden kautta, sanoo Alinan toimitusjohtaja Satu Jäntti.

Alina tarjoaa turvallisen, testatun ja laadukkaan konseptin kotihoitoalan yrittäjyyteen. Alina-yrittäjien tukena on moniammatillinen ketjuhallinnon tiimi sekä yrittäjien yhteinen Alina-verkosto. Ketju tarjoaa mahdollisuuden kannattavaan ja kasvuhakuiseen yrittäjyyteen.

– Sosiaali- ja terveysalan yrittäjyys on hyvinvointialueiden syntymisen myötä voimakkaassa muutoksessa ja Uusyrityskeskusten tilastot osoittavat, että toimialan yrittäjyys kiinnostaa. Tämänkin vuoksi on hyvä, että olemme saaneet Alinan jäseneksemme. Franchising on yksi tapa vastata sote-alan suuriin haasteisiin, toteaa Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Susanna Kallama.

Kevyt kassajärjestelmä kasvaa yrityksen mukana

SKJ Systems Oy:n Jeemly-kassapalveluratkaisu yhdistää kassa-, toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet yhdeksi helposti hallittavaksi virraksi. Se on käytössä laajasti eri toimialoilla, joissa myydään tuotteita tai palveluja ja otetaan maksuja vastaan käteisellä, maksukorteilla tai laskutuksella.

Kassalaitteiston voi ostaa tai vuokrata. Käyttövuokrauksessa sitoudutaan kolmen kuukauden laskutusjaksoon kerrallaan, joten käytön voi tarvittaessa lopettaa joustavasti. Ohjelmiston käytönaikainen opastus ja ylläpito hoidetaan tukipalveluilla puhelimitse ja etäyhteydellä suoraan kassapäätteeseen.

SKJ Systems Oy:n myyntipäällikkö Jari Tuomainen pitää kassajärjestelmän skaalautuvuutta erityisen tärkeänä ominaisuutena:

– Jeemly on skaalautuva kassaratkaisu, mikä mahdollistaa sen, että yrittäjän ei tarvitse vaihtaa ohjelmistoa liiketoiminnan kasvaessa. Tuote- ja asiakastietojen uudelleen perustaminen ja siirtäminen toiseen ohjelmaan on kuitenkin aina työläs ja aikaa vievä projekti.

Suomen Uusyrityskeskukset ry:ssä ollaan tyytyväisiä SKJ Systems Oy:n jäsenyydestä.

– Maksu- ja kassajärjestelmä on oleellinen osa monen yrittäjän arkea. On tärkeää, että saamme verkostoomme myös tämän aihealueen osaamista, Kallama kertoo.

Lisätietoja:

Suomen Uusyrityskeskukset ry, toimitusjohtaja Susanna Kallama
susanna.kallama@uusyrityskeskus.fi, puh. 040 587 2445