13.01.2022

Hankekoordinaattori (määräaikainen, osa-aikainen)

Suomen Uusyrityskeskukset ry on Uusyrityskeskusten yhteistyöjärjestö. Missionamme on valmentaa yrittäjyyden unelmista onnistumisia. Verkostoomme kuuluu 31 Uusyrityskeskusta sekä iso joukko yrityksiä, järjestöjä ja yhteisöjä, joita yhdistää halu edistää kestävän yrittäjyyden syntymistä Suomeen. Arvomme ovat luotettavuus, yhdessä onnistuminen ja asiantuntijuus.

Haemme hankekoordinaattoria maaseutuyritysten omistajanvaihdospalveluja kehittävään hankkeeseen

Toimit itsenäisenä projektiammattilaisena Maaseutuyritysten omistajanvaihdosekosysteemin kehittäminen – Valtakunnallinen matalan kynnyksen palveluverkosto myyjille ja ostajille -hankkeessa. Suomen Uusyrityskeskukset on osatoteuttaja Seinäjoen ammattikorkeakoulun koordinoimassa hankkeessa, jota rahoittaa Manner-Suomen Maaseudun kehittämisohjelma.

Päätehtävänäsi on kehittää yhdessä verkostomme kanssa toimintamallia, jolla voimme palvella omistajanvaihdoksen kautta yrittäjiksi ryhtyviä ja vahvistaa yrityskaupan kiinnostavuutta tienä yrittäjäksi. Lisäksi suunnittelet ja toteutat omistajanvaihdoksiin liittyviä yrittäjyysinfoja ja viestintää sekä tuotat tukimateriaalia yritysneuvojien käyttöön. Osallistut osaltasi myös selvityksiin ja hankehallinnon tehtäviin.

Onnistumistasi työssäsi tukee

  • monipuolinen kokemus yritystoiminnasta
  • ymmärrys yrityspalveluista ja omistajanvaihdoksista
  • innostus konseptien kirkastamiseen ja kehitystyöhön
  • kokemus projektityöstä
  • kokemus webinaarien järjestämisestä

Työtehtävä on määräaikainen ja päättyy 31.12.2023. Työaika on noin 60 % kokonaistyöajasta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.1.2022 sähköpostilla osoitteeseen susanna.kallama@uusyrityskeskus.fi