24.11.2021

FREE.fi ja Suomen Uusyrityskeskukset yhteistyöhön

Itsensätyöllistäjän palvelualustaa, FREE.fi:tä, ylläpitävä Free-Laskutus Oy on liittynyt Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäseneksi. Yhteistyön tavoitteena on nostaa esiin yksinkertaisemman yrittämisen mahdollisuuksia ja kannustaa myös kevytyrittäjiä hyödyntämään Uusyrityskeskusten tarjoamaa maksutonta yritysneuvontaa.

FREE.fi on vuonna 2017 toimintansa aloittanut laskutuspalvelu, jonka tavoitteena on tehdä yrittäjyyden aloittaminen ja yrittäjänä toimiminen mahdollisimman helpoksi. Laskutuspalvelun kautta voi aloittaa joko kevyt- tai toiminimiyrittäjyyden, ja paperityöt sekä verojen maksu hoidetaan käyttäjän puolesta. Yritys tarjoaa myös kirjanpitopalvelua toiminimiyrittäjille. Palvelun avulla itsensätyöllistäjä voi keskittyä olennaiseen eli omaan työhönsä.

– Haluamme olla kehittämässä suomalaista yrittäjyyttä ja itsensätyöllistämistä. Kaksi on voimakkaampi kuin yksi, joten tiedämme onnistuvamme siinä hienosti yhdessä Suomen Uusyrityskeskusten kanssa. Etsimme myös aina uusia keinoja tukea FREE.fi:n käyttäjiä, joiden uskomme hyötyvän tästä yhteistyöstä, sanoo Free-Laskutus Oy:n toimitusjohtaja Joonas Tuompo.

Yrittäjyyden aloittaminen digitaalisen palvelun kautta yhä suositumpaa

– Yrittäjyyden aloittaminen digitaalisen palvelun kautta tulee yhä suositummaksi ja on hienoa, että saamme myös FREE.fi -palvelun mukaan verkostoomme, kertoo Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Susanna Kallama.

Uusyrityskeskusten verkostossa uskotaan, että yhteistyö FREE.fi:n kanssa lisää myös neuvontapalveluiden tunnettuutta.

– FREE.fi:n kanssa tehtävän yhteistyön myötä tieto Uusyrityskeskus-palveluista tavoittaa jälleen uusia yrittäjiä. Tavoitteemme on, että maksuttomat neuvontapalvelumme tavoittavat mahdollisimman laajasti kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet. Asiakaspalaute kertoo, että palvelua kiitetään, kunhan se löydetään, Kallama toteaa.

Lisätietoja:

Suomen Uusyrityskeskukset ry, toimitusjohtaja Susanna Kallama
susanna.kallama@uusyrityskeskus.fi, puh. 040 587 2445