16.11.2020

Ammattiliitto Pro yhteistyöhön Suomen Uusyrityskeskusten kanssa

Ammattiliitto Pro ry on liittynyt Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäseneksi. Yhteistyön tavoitteena on tukea niitä ammattiliiton jäseniä, jotka tahtovat kokeilla yrittäjyyttä. Yhteinen päämäärä on antaa jokaiselle yrittäjälle hyvä pohja yrittäjyyteen.

Ammattiliitto Pro on STTK:n jäsenliitto ja yksi Suomen suurimmista ammattiliitoista. Sen jäseniä ovat koulutetut ammattilaiset, asiantuntijat ja esimiehet alalla kuin alalla. Liitto tarjoaa jäsenilleen muun muassa ProSoolo-palvelua, joka helpottaa ja turvaa yksinyrittäjien, toiminimellä työskentelevien sekä ammatinharjoittajien arkea ja tarjoaa mahdollisuuksia verkostoitumiseen.

Työn tekemisen tavat muuttuvat jatkuvasti, eivätkä ammattiliiton jäsenet välttämättä saa enää loppuelämän tuloa palkkatyöstä. Pro:n ja Suomen Uusyrityskeskusten yhteistyön myötä Pro voi ohjata omia yksinyrittäjiään suoraan Uusyrityskeskusten neuvontapalveluun sekä lisätä ProSoolo-palvelun tunnettuutta.

– Varsinkin tässä tilanteessa, jolloin yrityksissä käydään lukuisia yt-neuvotteluja, haluamme tarjota tukea myös niille Pro:n jäsenille, jotka haluavat kokeilla yksinyrittäjyyttä, kun vakituista työpaikkaa ei ehkä olekaan enää saatavilla. Hienoa, että meillä on jatkossa uusi kumppani toteuttamassa näitä tavoitteita, toteaa palvelusektorin johtaja Minea Pyykönen Ammattiliitto Pro:sta.

Myös Suomen Uusyrityskeskuksissa ollaan iloisia yhteistyöstä:

– Meillä on yhteiset tavoitteet siitä, että kaikki yrittäjät saavat mahdollisimman hyvän lähdön omalle yrittäjyydelleen ja uskon, että yhteistyössä ehdottomasti kaikki osapuolet voittavat, iloitsee Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Susanna Kallama.

Lisätietoja:

Suomen Uusyrityskeskukset ry
Susanna Kallama, toimitusjohtaja
puh. 040 587 2445
susanna.kallama@uusyrityskeskus.fi

Ammattiliitto Pro ry
Minea Pyykönen, palvelusektorin johtaja
puh. 0400 823 008
minea.pyykonen@proliitto.fi