Vad är Nyföretagarcentralerna?

Nyföretagarcentralerna i Finland är ett landsomfattande nätverk med 150 företagsrådgivare och 1 500 experter. Sedan grundandet år 1989 har Nyföretagarcentralerna hjälpt till att starta över 140 000 företag och varje år tillkommer tusentals nya.

Kuvituskuva: yritysmuodot

Vad gör vi?

Vårt syfte är att främja nyföretagandet i Finland genom att tillhandahålla professionell hjälp för både blivande företagare och de etablerade – helt avgiftsfritt. Våra rådgivningstjänster är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001/2015, vilket betyder att företag som grundas via våra experttjänster troligtvis blir lönsamma och inte går omkull under de första verksamhetsåren.

Alla kunder genomgår vår expertanalys för att säkerställa att endast realistiska och lönsamma idéer och projekt drivs vidare.

Hur fungerar det?

Nyföretagarcentralernas mål är att hjälpa företag i början av tillväxtfasen. Våra företagsrådgivare ger dig hjälp och stöd för att bygga upp en lönsam affärsverksamhet. Vår professionella handledning skräddarsys för dina behov.

Tjänsterna tillhandahålls personligt, avgiftsfritt och strikt konfidentiellt.

Kuvituskuva: pankkiasiat

Vad finns det mer?

Ladda ner vår Företagarguide 2020 gratis (finns på flera språk). Den ger inblick i företagandet och är till hjälp för företagare i startskedet.

Guiden innehåller också uppdaterad information och lagändringar i fråga om beskattning, finansiering och olika tillstånd, arbetsgivarens skyldigheter, bokföring, pension och utkomstskydd för egenföretagare.

Kuvituskuva: liiketoimintasuunnitelma

Lue lisää aiheesta

Kaikki artikkelit
 • Uutinen
  25.11.2020

  Nuori autokauppias Vuoden Uusyrittäjäksi – kunniamaininnat telakkayrittäjille ja keppihevosyrittäjille

  Lue
 • Blogi
  06.11.2020 | Anssi Kujala

  Armotonta menoa – uusia yrityksiä tarvitaan

  Lue
 • Yrittäjätarina
  13.02.2019

  Äiti ja pojat perustivat sote-alan perheyrityksen

  Lue

Varaa aika
yritysneuvontaan

Uusyrityskeskuksesta saat maksutonta sparrausta ja neuvontaa. Puolueeton asiantuntija-apu kannattaa hyödyntää heti, kun idea yrittäjyydestä syttyy! Klikkaa lähimmän Uusyrityskeskuksen sivuille – ilmoittaudu yrittäjyysinfoon tai varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan.

Ota yhteyttä, osallistu yrittäjyysinfoon tai varaa aika neuvontaan

Palveluksessasi on 31 uusyrityskeskusta eri puolilla Suomea.

Selaa alueellisia keskuksia