03.12.2019

Kehitä talousosaamistasi – avain kilpailukykyyn ja kannattavuuteen

Talousosaaminen, eli ymmärrys taloudesta ja kyky suunnitella ja ohjata sitä, on tärkeä lähtökohta pienten yritysten menestyksessä. Me haastamme Sinut kehittämään talousosaamista kanssamme.

Me rakennamme digitaalisen koulutuskokonaisuuden, joka on takuulla käytännönläheinen ja jonka oppeja voi suoraan soveltaa omassa toiminnassa. Kokonaisuuden läpikäynti ei vaadi paljoa aikaa, se ei maksa Sinulle mitään ja sen voi suorittaa omassa aikataulussa, osissa, silloin kun Sinulle parhaiten sopii.

Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa rakennamme kokonaisuuden yhteistyössä yrittäjien ja Uusyrityskeskusten kanssa ja testaamme, että se myös toimii. Sen jälkeen kokonaisuus on kaikkien Uusyrityskeskusten piirissä olevien yrittäjien käytettävissä.

Jotta voimme rakentaa toimivan koulutuskokonaisuuden ja luotettavasti selvittää, kuinka hyvin koulutus palvelee yrittäjiä ja auttaa pienyrityksiä menestymään, kutsumme Sinut mukaan hankkeeseen. Mukaan mahtuu 300 ensimmäisenä ilmoittautunutta yrittäjää. Ilmoittautumalla mukaan saat digitaalisen koulutuskokonaisuuden käyttöösi. Digitaalisen koulutussisällön lisäksi sinulla on mahdollisuus kysyä talousasioista ja saada henkilökohtaista tukea meiltä koulutuksen tarjoajilta.

Mitä minä tästä hyödyn?

Saat käytännönläheisen ja tiiviin opintokokonaisuuden käyttöösi ilmaiseksi. Hankkeen alussa toteutettava talousosaamiseen liittyvä kartoitus antaa Sinulle hyvän lähtökohdan itsearvioinnille ja osaamisen kehittämiselle. Ilmoittautumalla mukaan kehität omaa talousosaamistasi ja autat meitä luomaan kokonaisuuden, jolla muutkin aloittelevat yrittäjät saavat talousasiat haltuun. Käyttämällä oppeja omassa toiminnassasi hyöty näkyy myös yrityksesi kassassa.

Mitä tämä minulta vaatii?

Hankkeen alussa kartoitamme talousosaamisen tasoa haastattelemalla Sinua. Aikaa tähän kuluu n. 20-30 minuuttia ja puhelu voidaan sopia sinulle sopivaan ajankohtaan. Sitoudut käymään koulutuskokonaisuuden läpi (5 modulia, kunkin kesto 30-60 min) sen saatuasi. Toivomme, että hyödynnät oppeja omassa yritystoiminnassasi. Koulutuksen jälkeen keräämme kokemuksesi koulutuskokonaisuudesta ja siitä, miten talousosaamisesi on kehittynyt.

Olenko minä oikea henkilö tähän?

Olet, jos olet utelias ja haluat oppia lisää talousasioista. Osallistuminen ei edellytä ennakko-osaamista talousasioista eikä edistyneitä tietoteknisiä taitoja.

Keitä koulutuksen tarjoajat ovat?

Hankkeen toteuttaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu ja Tampereen Yliopisto yhteistyössä uusyrityskeskusten kanssa. Meillä on pitkä kokemus yrittäjien kouluttamisesta, olemme itse yrittäjiä ja olemme toimineet pienten aloittelevien yritysten hallituksissa ja neuvonantajina. Olemme toteuttaneet useampia digitaalisia oppimiskokonaisuuksia menestyksellisesti. Hanketta johtaa professori Teemu Malmi Aalto-yliopistosta ja ryhmään kuuluvat KTM Kati Kouhia-Kuusisto ja prof., TkT Teemu Laine Tampereen yliopistosta ja KTT David Derichs Aalto-yliopistosta.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian tämän linkin välityksellä http://lomake.tamk.fi/lomakkeet/29527/lomakkeet.html

Lisää tietoa hankkeesta joko kati.kouhia-kuusisto@tuni.fi tai teemu.malmi@aalto.fi