28.04.2022 | Päivi Ojala

Yrittäjät-akatemiasta uusia työkaluja yritystoimintaasi

Uuden oppiminen on yrittäjälle arkipäivää, mutta sitä voi tehostaa koulutuksilla ja valmennuksilla. Tähän tarpeeseen Suomen Yrittäjät on LähiTapiolan tuella perustanut maksuttoman koulutuskokonaisuuden, jonka kursseille voivat ilmoittautua kaikki pk-yrittäjät. Opiskelu tapahtuu pääosin verkossa täysin maksuttomasti. Yrittäjät-akatemia on yrittäjille räätälöity kokonaisuus oppilaitosten ja kumppaneiden koulutuksia, webinaareja ja verkkokursseja.

Yrittäjät-akatemiasta löydät kolme kokonaisuutta:

1. Tunnista osaamisvajeesi

Osaamisen suunnitelmallinen kehittäminen on investointi yrityksesi tulevaisuuteen. Kun tunnet itsesi ja yrityksesi tarpeet, voit varmistaa oikean suunnan ja valita sinulle sopivat tavat uusien tietojen ja taitojen oppimiseen. Yrittäjät-akatemiasta löydät itsearviointityökalut yritysvastuun ja digivalmiuden arviointiin. Yrittäjät-akatemian valmentajat järjestävät työpajoja, joissa pääset kirkastamaan omia tavoitteita ja tunnistamaan motivoivia tekijöitä.

2. Kasvata myyntiä digillä

Digitaalisaation teemasta löydät koulutuksia, joiden avulla ketteröität nykyisiä toimintoja, lisäät myyntiä ja voit löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tarjolla on koulutusta muun muassa myynnin ja markkinoinnin lisäämisestä digitaalisissa kanavissa sekä digitaalisuuden perustan vahvistamisesta.

3. Erotu vastuullisuudella

Tunnistatko mikä palvelussasi ja tuotteessasi on vaikuttavaa? Miten vastuullisuus puhuttelee asiakkaitasi? Koulutukset kirittävät sinua läpivalaisemaan yrityksesi toimintoja vastuullisuuden näkökulmasta. Voit löytää tapoja lisätä vastuullisuutta yritystoimintasi suunnittelussa, johtamisessa ja viestinnässä.

Yrittäjät-akatemia on nyt auki ja sen tarjonta päivittyy jatkuvasti. Olet tervetullut mukaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan yrittäjäverkostoon: www.yrittajat.fi/akatemia

Päivi Ojala
Kirjoittaja on Suomen Yrittäjien projektipäällikkö.