08.05.2024 | Taina Mäntylä

Kilpailu- ja kuluttajaviraston koulutukset – opi myyjän velvoitteisiin liittyvä osaaminen KKV Kampuksella jo tänään

Kilpailu- ja kuluttajaviraston maksuttomat koulutukset tarjoavat helpon väylän kaupan alalla tarvittavan ammattitaidon kehittämiseen. 

KKV Kampuksella voit perehtyä myyjän lakisääteisiin velvoitteisiin kuluttajakaupassa ja muun muassa siihen, miten ehkäiset ja ratkaiset erimielisyydet asiakkaiden kanssa.  

Koulutukset soveltuvat kaikille yrittäjille yrityskoosta riippumatta. Erityisesti aloittelevat yrittäjät ja maahanmuuttajataustaiset yrittäjät hyötyvät koulutuksista, joissa käydään läpi kuluttajansuojan perusasioita. Koulutukset ovat myös hyvä lisä yritysneuvojan työkalupakkiin.

Tarjoamme mahdollisuuden osaamisen hankkimiseen ja päivittämiseen työelämän eri vaiheissa. Suosittelemme elinkeinonharjoittajalle KKV Kampuksen Valmentamon koulutuksia, jotka on suunniteltu erityisesti PK-yrittäjien, aloittelevien yrittäjien, yritysten työpaikkakouluttajien ja toisen asteen koulutuksen sekä korkeakouluopiskelijoiden käyttöön. 

Pidä asiakkaat tyytyväisinä KKV Kampuksen opeilla

KKV Kampuksen käytännönläheiset koulutukset auttavat sinua suunnittelemaan liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi niin, että osaat huomioida kuluttajasuojalain velvoitteet ja pidät asiakkaat tyytyväisinä.   

Myyjänvastuuta käsittelevissä koulutuksista saat kokonaiskuvan lain edellyttämistä velvoitteista koko myyntiprosessin ajalta – opit muun muassa sen, miten hoidat asiallisesti yrityksesi markkinoinnin, sopimukset, laskutuksen, asiakaspalvelun ja reklamaatiot.  

KKV Kampus on suunniteltu myyjän tarpeisiin

Kampuksen koulutukset ovat juristien ja oppimisen asiantuntijoiden yhteistyössä laatimia. Kurssit ovat liiketalouden opiskelijoiden ja kouluttajien testaamia, ja niitä kehitetään jatkuvasti käyttäjäpalautteiden perusteella. 

Kursseilla otat haltuun perussäännöt ja opit tarvittavat peruskäsitteet. Mikrokursseilla opiskelet kätevästi ajankohtaisia aiheita, ja niillä voit päivittää tai täydentää omia tietojasi esimerkiksi lakimuutosten yhteydessä.  

Myyjänvastuun perus- ja jatkokurssit ovat opiskeltavissa suomen ja ruotsin lisäksi englannin kielellä. Digitaalisen oppimisympäristön koulutukset ovat maksuttomia, ja voit hyödyntää niitä silloin kuin sinulle sopii. 

Kilpailu- ja kuluttajaviraston koulutukset yrityksille ja kuluttajille löytyvät osoitteesta KKV Kampukselta.

Taina Mäntylä
Kirjoittaja on Kilpailu- ja kuluttajaviraston johtava asiantuntija