07.10.2024

Katja Remes yritysneuvonnan kehityspäälliköksi

Katja Remes aloittaa Suomen Uusyrityskeskuksissa osa-aikaisena kehityspäällikkönä lokakuussa 2024.

Yrittäjätaustainen Remes siirtyy tehtävään Itä-Savon Uusyrityskeskus ry:n toimitusjohtajan ja yritysneuvonnan tehtävistä. Remes toimii kehityspäällikön tehtävien ohessa myös osa-aikaisena yritysneuvojana Mikkelin Seudun Uusyrityskeskus ry:ssä. Koulutukseltaan Remes on tradenomi YAMK.

Katja Remeksen työtehtäviin tulevat kuulumaan yritysneuvonnan asiantuntijatehtävät, kuten neuvontaan liittyvien materiaalien kehittäminen sekä neuvontaan liittyvän tiedon tuottaminen ja analysointi. Lisäksi hänen rooliinsa kuuluu laadukkaan yritysneuvonnan konseptin kehittäminen ja jalkauttaminen, sekä toimintaa tukevien kehitysprojektien hankkeistaminen ja projektityöskentely.

– Olemme todella iloisia saadessamme joukkoomme yritysneuvonnan rautaisen ammattilaisen. Jäsenkuntamme laajentuessa ja TE-uudistuksen tuomien uudistusten myötä haluamme kehittää ja vahvistaa uusyritysneuvonnan sisältöjä ja laatua entisestään, kertoo Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Piia Malmberg.

– Odotan innolla uusia haasteita valtakunnallisen yhteisjärjestön kehitystehtävien parissa. Pitkä kokemukseni käytännön yritysneuvonnan parissa mahdollistaa keskusten arjen ja tarpeiden ymmärryksen ja nyt voin tarjota asiantuntemukseni koko verkoston käyttöön, iloitsee tuore kehityspäällikkö Katja Remes.

Lisätiedot:

Piia Malmberg
Toimitusjohtaja
piia.malmberg@uusyrityskeskus.fi

Katja Remes
Kehityspäällikkö
katja.remes@uusyrityskeskus.fi