08.10.2024

Uusyrityskeskus Enter Satakunta juhli 25-vuotista taivaltaan 

Porissa kokoonnuttiin 2.10.2024 juhlistamaan yritysneuvontapalveluita Enter Satakunnan viettäessä 25-vuotispäiviään. Enter Satakunta on osa Uusyrityskeskusverkostoa, joka tarjoaa maksutonta yritysneuvontaa kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille.  

Vuosien varrella Enter Satakunnan neuvontapalveluita on hyödyntänyt noin 15 400 yrittäjyydestä kiinnostunutta henkilöä. Kaikkiaan Enter Satakunnan neuvonnan avulla on perustettu noin 7 400 uutta yritystä, joihin on syntynyt arviolta 15 000 työpaikkaa. Monimuotoisuuskin on lisääntynyt alkuajoista: neuvonnassa on käynyt asiakkaita jo yli 50 maasta. 

Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Piia Malmberg luovutti lämminhenkisessä juhlatilaisuudessa Enter Satakunnan edustajille Jari-Pekka Niemelle ja Antti Kokkilalle järjestömme yhteisöansioristin. Tunnustus myönnettiin ansiokkaasta, erityisesti yrittäjyyden alkutaipaleella annetusta neuvonnasta ja sparrauksesta.  

Toivotamme Enter Satakunnalle onnea ja menestystä tulevinakin vuosikymmeninä!

Kuvassa vasemmalta oikealla Jari-Pekka Niemi, Antti Kokkila, Piia Malmberg.

Suomen Uusyrityskeskukset ry on yhteisjärjestö 36 paikalliselle ja alueelliselle Uusyrityskeskukselle ja yrityspalvelutoimijalle, jotka tarjoavat maksutonta yritysneuvontaa kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Suomen Uusyrityskeskukset ry tukee paikallisia keskuksia laadukkaan ja ammattitaitoisen yritysneuvonnan järjestämisessä sekä toimii alkavan yrittäjyyden edunvalvojana. 35 toimintavuoden aikana uusyrityskeskusverkoston avulla on perustettu noin 200.000 uutta yritystä, joiden kautta on luotu arviolta 500.000 työpaikkaa.