26.01.2023

Ville Blomista Suomen Uusyrityskeskukset ry:n verkostokoordinaattori ja projektipäällikkö

Ville Blom, 29, on valittu Suomen Uusyrityskeskukset ry:n verkostokoordinaattoriksi ja projektipäälliköksi. Blom aloittaa tehtävässään 7.2.2023. Suomen Uusyrityskeskukset ry sai avoinna olevaan verkostokoordinaattorin tehtävään lähes 100 hakemusta.

Blomin vastuulla tulevat olemaan Suomen Uusyrityskeskukset ry:n kumppanuudet ja Uusyrityskeskusverkoston tapahtumat. Lisäksi Blom vastaa projektipäällikön ominaisuudessa kehitysprojektien vetämisestä ja on mukana Maaseutuyritysten Omistajanvaihdospalvelut -hankkeessa (MOP-hanke).

Aiemmin Blom on työskennellyt yhteiskunnallisen vaikuttamisen sekä järjestötoiminnan ja sidosryhmäyhteistyön parissa. Blomin koulutustausta on yhteiskuntatieteissä.

– Olemme todella tyytyväisiä, kun Ville vahvistaa organisaatiotamme osaamisellaan. Villen kokemus yhteiskunnallisista asioista on meille eduksi ajassa, jossa julkisella sektorilla on tapahtunut ja tapahtumassa paljon muutoksia, joilla on vaikutusta myös uusyrityspalveluihin, sanoo Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Piia Malmberg.

– Haluamme jatkossa nostaa paremmin esiin Uusyrityskeskusverkoston vaikuttavuuden sekä yhteistyökumppanimme, jotka kantavat yhteiskuntavastuuta olemalla mukana toiminnassamme. Ville osallistuu myös sisäisten prosessiemme kehittämiseen osana projekti- ja hanketyötä, Malmberg jatkaa.

Blom on innostunut uusista tehtävistään.

– Yrittäjyyden edistäminen on yhteiskunnallisesti arvokas tehtävä. Olen motivoitunut tuomaan oman panokseni Uusyrityskeskusten ja sen asiantuntijaverkoston toiminnan kehittämiseen, hän sanoo.

Suomen Uusyrityskeskukset ry on kattojärjestö 30 paikalliselle ja alueelliselle Uusyrityskeskukselle ympäri Suomen. Uusyrityskeskuksissa annetaan asiantuntevaa, luottamuksellista ja maksutonta yritysneuvontaa kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Uusyrityskeskusten palvelut ovat pääosin kuntien rahoittamia, lisäksi rahoitukseen osallistuvat myös yritys- ja yhteistyökumppanit.

Kuva: Mikko Mäntymäki

Lisätietoja:

Piia Malmberg, toimitusjohtaja
p. 044 030 9850
piia.malmberg@uusyrityskeskus.fi

Ville Blom, verkostokoordinaattori 7.2. alkaen
ville.blom@uusyrityskeskus.fi