01.06.2023

Suomen Uusyrityskeskukset vahvistaa viestintäosaamistaan – uusi viestinnän asiantuntija Elina Karjalainen aloittaa elokuussa

Suomen Uusyrityskeskukset ry on valinnut uudeksi viestinnän asiantuntijakseen Elina Karjalaisen, joka siirtyy tehtävään poliittisen viestinnän ja vaikuttamisen parista. Hän on aiemmin muun muassa tuottanut Puhutaan politiikkaa -tiliä Instagramissa sekä työskennellyt hallituspuolueen eduskuntaryhmän tiedottajana, työn painottuessa sosiaaliseen mediaan.

– Olen todella tyytyväinen päästessäni edistämään uusyrittäjyyden asioita, sillä yrittäjyys on itselleni tärkeä arvo. Aiemmat viestinnän tehtäväni ovat olleet monipuolisia ja antoisia, enkä malta odottaa, että pääsen hyödyntämään kaikkea oppimaani uusyrityskeskusten viestinnän kehittämisessä, toteaa tuleva viestinnän asiantuntija Karjalainen.

Erityispedagogiikkaa opiskellut, yrittäjätaustainen Karjalainen valittiin viestinnän asiantuntijaksi runsaslukuisesta ja osaavasta hakijajoukosta.

– On aina erityisen hienoa saada paljon hyviä hakemuksia avoimiin tehtäviin. Elina erottui joukosta positiivisella can do -asenteellaan. Odotamme innolla, että Elina pääsee tarttumaan uusiin tehtäviinsä ja kehittämään Suomen Uusyrityskeskusten viestintää seuraavalle tasolle. Lähtökohta rekrytoinnille oli viestinnän modernisointi sekä uudistaminen, jotta saamme uusyrityskeskusten tekemälle tärkeälle työlle aiempaa parempaa näkyvyyttä, toteaa Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Piia Malmberg.

Karjalainen aloittaa Suomen Uusyrityskeskukset ry:n viestinnän asiantuntijana 7.8.2023.

Suomen Uusyrityskeskukset ry on kattojärjestö 30 paikalliselle ja alueelliselle uusyrityskeskukselle ja yrityspalvelutoimijalle, jotka tuottavat pääasiassa kuntien rahoittamana alkavan yrittäjän neuvontapalveluita ja muita yrityspalveluita maksutta kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Lisätiedot:

Piia Malmberg
piia.malmberg@uusyrityskeskus.fi
044 0309 850