10.11.2023

Haemme joukkoomme kehittämisorientoitunutta yrittäjyysasiantuntijaa

Suomen Uusyrityskeskukset ry on valtakunnallinen yhteisjärjestö 31 Uusyrityskeskukselle ja yrityspalvelutoimijalle, jotka antavat maksutonta ja luottamuksellista yritysneuvontaa kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Verkoston kautta perustetaan noin 7 000 yritystä joka vuosi. Toiminnallamme mahdollistamme kannattavaa ja kasvavaa yritystoimintaa sekä rakennamme yrittäjyydellä vaurastunutta Suomea yhdessä uusyrityskeskusverkoston sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Arvojamme ovat korkea laatu, yhdessä onnistuminen sekä kehitysmyönteisyys. Toimintamme on ISO 9001 -laatusertifioitua.

Haemme työyhteisöömme kehittämisorientoitunutta YRITTÄJYYSASIANTUNTIJAA, jonka työssä painottuu valtakunnallisten yritysneuvontapalveluiden sisältöjen ja laatujärjestelmän kehittäminen sekä konseptointi. Työsuhde on alustavasti määräaikainen (2 vuotta).

Työskentelet pienessä tiimissä osana laajaa ja osaavaa verkostoa. Tiimissä työskentelee lisäksesi kaksi verkostokoordinaattoria ja esihenkilönäsi toimii organisaation toimitusjohtaja. Verkostossa työskentelee yli 200 yritysneuvojaa.

Työssäsi tuotat lisäarvoa valtakunnalliseen yritysneuvojien verkostoon – mahdollistat verkostossa tehokkaan osaamisen jakamisen ja tietotaidon lisäämisen. Päivität ja kehität yritysneuvontaan liittyviä koulutuksia ja materiaaleja (kuten yrityksen perustamisopas, opasvideot) sekä alkavan yrittäjän palvelupolkuja ja digitaalisia palveluita. Hyödynnät työssäsi dataa ja tekoälyä tehokkaasti. Kehität myös uusyrityskeskustoiminnan laatujärjestelmää sekä suunnittelet ja toteutat sisäisiä auditointeja yhdessä toimitusjohtajan kanssa. Työhösi kuuluu aktiivinen yhteydenpito verkoston toimijoihin, heidän toiveidensa ja tarpeidensa jatkuva kartoittaminen sekä kehitysehdotusten toimeenpano verkostoa osallistaen ja kuunnellen.

Työssä vaaditaan käytännön kokemusta yrittäjyyteen liittyvistä toiminnoista sekä kiinnostusta yrittäjyyden edistämiseen. Taustasi voi olla yrittäjänä toimimisesta, pankkimaailmasta, tilitoimistosta tai vastaavasta yrittäjyyteen olennaisesti liittyvästä työstä. Hyödyksi on kokemus prosessimaisesta työskentelystä tai projektityöstä. Arvostamme työtä tukevaa koulutusta, mutta pääasia kuitenkin on, että sinulla on työhön oikea asenne sekä halu oppia uusia asioita.

Etsimällämme henkilöllä on erinomaiset itsensä johtamisen taidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä kokonaisuuksien hahmottamiseen. Työssä menestyminen edellyttää hyviä kirjoitus- ja viestintätaitoja, sekä erityisesti organisointikykyä. Osaat priorisoida, suunnitella, toteuttaa sekä saattaa asioita loppuun. Olet yhteistyökykyinen ja helposti lähestyttävä työkaveri.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, jossa on mahdollisuus verkostoitua monipuolisesti yrittäjyyden parissa toimivien tahojen kanssa sekä edistää yhteiskunnallisesti tärkeää asiaa. Meillä on laajat etätyöskentelymahdollisuudet, mutta valittavan työntekijän tulee olla tarvittaessa käytettävissä Helsingissä viikoittain. Työsuhde-etuina tarjoamme liikunta- ja kulttuurisetelit ja/tai työmatkaedun sekä laajan työterveyshuollon. Olemme myös koulutusmyönteinen työnantaja. Tiimissämme annetaan vastuuta – ja tarjotaan tukea. Järjestämme tiimin kesken yhteisiä aktiviteetteja ja tyhy-päiviä kuukausittain.

Toivomme löytävämme joukkoomme aktiivisen ja yhteistyökykyisen tekijän, joka täydentää osaamisellaan asiantuntevaa tiimiämme ja joka on halukas myös kehittämään ja laajentamaan omaa osaamistaan. Työ alkaa 12.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa rekrytointia hoitavan Exe Headhuntersin liiketoimintajohtaja Hannu Järvimäki, p. 050 3670 862 tai Suomen Uusyrityskeskusten toimitusjohtaja Piia Malmberg, piia.malmberg@uusyrityskeskus.fi.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 30.11.2023 mennessä. Hakemukset lähetetään oheisen linkin takaa löytyvän rekrytointijärjestelmän kautta: https://ats.talentadore.com/apply/yrittajyysasiantuntija/Zz3Y9j